Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia Masennuksen kätköistä
QR-Code dieser Seite

Masennuksen kätköistä

Sinä syntini tunsit, ne kaukaa kiersit, tiesit täysin miten käyttäytymiseni vaikuttaisi valtavirtaan, jonka mukana polskiminen aiheuttaisi hämmennystä muiden saman virran kulkijoiden mielessä.

Tämä on valinta, Ismon valinta. Ei ole tarkoitusta, ei ole pimeydeltä suojaa. Se syö valon ja jättää jäljelle varjon. Yritin murskata lukkoa, jolla aika on kiinnitetty meidän psyykkeeseemme. Turhaan, se on monimutkaisempi kuin ihmisen sielu.

Yksin pimeydessä lauloin. Laulun sävelet eivät jättäneet minua yksin, ne monistuivat, ne kehittivät oman systeeminsä, minkä avulla pystyin kärsivällisesti tarkkailla maailmanmenoa.
Riisuin pois vaatteeni, mutta kukaan ei huomannut. He ovat sokeita, eivät nää omaa horisonttia pidemmälle. Ainoastaan heidän oma napansa on julistuksenarvoinen.

Hengellisen kirkonparven ylimmällä tuolirivillä istuin, poltin tupakkaa salaa. Savun hajusta kaikki valittivat, muttei siltikään kenellekään tullut mieleen syyttää minua. Olin näkymätön, olin suojassa, jossa rakkauden liekki poltti tupakkani vihdoin muutaman minuutin tauon jälkeen filtteriin asti.

Tämä on tarinani siitä miten löysin paikkani, ahtaan ja epämukavan sellaisen. Tämä on tarina oman alueen ulkopuolisista hirviöistä, joiden elämä koostuu minun lihani syömisestä. He eivät rajoita käyttäytymistään, minä sen sijaan jatkuvasti täysin päin teen itselleni nopeusrajoituksia saksalaisilla moottoriteillä huristaessa.

Jokatapauksessa, he tulivat eilen luokseni, piirittivät minut ja köysillä sitoivat varmat ja tarkat solmut jokaiseen raajaani. Huusin ja anelin armoa. Minkäänlaista armoa en saanut, minut revittiin kappaleiksi. He luulivat todella, että olisivat päässeet minusta eroon. Sydämeni ei nimittäin kuole helpolla.

Lopulta kohtasin tyhjän aukion, jolla minun kuolemantuomio oli suoritettu. Keräsin nopeasti raajani, kävin noutamassa pikaliimaa ja rukoilin enkeleiltä siipiä. Sain ne ja totesin itsekseni, ettei ole syytä huoleen. Lentää en voinut muuta kuin oman mieleni sisimmässä. Sieltä riensin horisonttiin, sydämeni horisonttiin.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS