Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Pääradion uutisia 2 osa
QR-Code dieser Seite

Pääradion uutisia 2 osa

Hei taas kaikille kirjoittajille. Olen todella pahoillani etten ole pystynyt monesta eri syystä kommentoimaan yhtäkään saamaaani arvostelua enkä myöskään arvosteltua itse mitään. Olen vieläkin sairaslomalla ja minulla on myös miljoona asiaa rästissä. Voimia ei nyt riitä kovin paljoon ja arjen tärkeistä asioista on myös huolehdittava ja ensi viikolla alkaa kunnollisen työnäytteen kokoaminen kustantamoille.

Haluan kuitenkin sanoa että käyn aktiivisesti katsomassa mitä tänne kuuluu vaikken pystykään nyt osallistumaan itse paljon. Sitten haluan sanoa teille kaikille suuri kiitos koska teidän ansiostanne sain sen viimeisen tarvitsemani kipinän että nyt lähetän sen hemmetin työnäytteen kaikille kustantamoille ja katson pääsenkö töihin.
Ajankohtaisia uutisia tavisskitson Pääradiosta.Palaamme hölmistyneinä takaisin tavalliseen vilkaistuamme muuta maailmaa.


Ihmisillä ei ole huumorintajua. Nina: ”Eikä järkeä.” Montako kertaa sana parodia on toistettava ennen kuin se menee ihmisen tajuntaan? Haluaisin vain tietää noin niin kuin vastaisuuden varalle. Winter: ”Voi pyhä ihme. Kirjoita yksi pieni alta puolen tunnin suoraan puhelimella kieli poskella naputettu parodiapätkä ja julkaise se jossain päin nettiä ja olet ikuisesti kirottu. Anteeksi kovasti mutta minua naurattaa taas tämä surkuhupaisuus ja ihmisten typeryys.” Niin tiedän kyllä kulta. Et mahda itsellesi mitään edes tässä tilanteessa.

Tosin tämä on kyllä niin järjetöntä että minuakin naurattaa. Anne: ”Minua ihmetyttää se miten se parodia edes voi loukata ketään? Siinä ei mainittu nimeltä mitään maailman uskontoa, seurakuntaa tai ihmistä. Se sai innoituksensa vain sanasta profetia ja vain tuosta sanasta, ei edes kenenkään oikeasta profetiasta. Ja tuo sana vain sattui olemaan monessa paikassa esillä siellä ryhmässämme. Emme edes lukeneet muiden profetioita. En ymmärrä.” Rakas. Nykymaailma taitaa olla hullumpi kuin uskoisikaan. Hellene: ”Äh. Unohdetaan koko juttu. Olkoot ihmiset niin hulluja kuin haluavat kun kerran nauttivat niin kovasti hulluudestaan.” Kaipa niin on paras. Suureksi onneksi järjen ääniä on paljon. Luoja niitä siunatkoon joilla on yhä tervettä järkeä päässään.

Lähdimme sitten siitä facen ryhmästä koska huumorimme näytti olevan aivan liikaa liian monelle ihmiselle. Tarvitsemme nyt myös kaiken energiamme syöpäleikkauksesta paranemiseen. Ja minulla ei ole aikaa käydä kaikkien maailman hullujen ja niitä piisaa kimppuun koska haluan töihin ja tehdä töitä rauhassa. Minulla on miljoona kirjaa kirjoitettavana eikä aikaa hulluille. Nina: ”Mutta ennen ryhmästä lähtöämme suuri profeetta josta viimeksi puhuimme piipahti ryhmässä armollisesti. Kysyimme häneltä Raamatusta 2 helppoa kysymystä eikä hän vastannut kumpaankaan. Kysymykset eivät ilmeisesti sopineet hänen ajamaan linjaansa Raamatusta koska hän vastasi asiaan mitenkään kuulumattomasti oman asiansa ajamana.” Niinpä. Minusta monella olisi syytä haastaa hänet kunnianloukkausesta ja herjauksesta oikeuteen ja ehkä Suomen lainkin puolesta olisi jotain sanottavaa siihen miten hän suhtautuu lain mukaisiin ihmisoikeuksiin jotka on laissa määrätty.

Tuota noin. Taisin loukata profeettaa syvästi. Winter: ”Sinulla on oikeus mielipiteeseesi. Jos hänellä on oikeus sanoa olevansa Jumalan profeetta, sinulla on oikeus sanoa että hän on väärä profeetta.” Niin, mutta mietin että pitääkö minun nyt olla huolissani jostain vanhasta ”jumalanhullusta?” Winter: ”Jumantsuka. Se tyyppi on jo puhunut itsensä pussiin ihan itse. Kuka oikea uskovainen sanoo että ei, hän itse ei ole rasisti mutta hänen Jumalansa on rasisti samoin kuin Hänen pyhä kirjansa ja hän vain julistaa Jumalansa rasistisuutta? En voi uskoa että niin moni ihminen seuraa sitä tyyppiä silmät palaen ja korvien välit tyhjää täynnä.” Niin. Joskus hävettää olla suomalainen mutta kaipa se on samanlaista joka paikassa.

Ja sitten vielä viimeiset mielipiteet kohtaamisestamme profeetan kanssa. Anne: ”Minä mietin sitä että kun hän sanoi olevansa ”Olenko minä hullu? Olen. Minä olen Jumalan hullu..” Eli eikö hän nyt sitten ole jumalanhullu ja tarvitse vielä tujummat mielenterveyslääkkeet koska hän ei ole pelkkä ihmishullu vaan vielä suurempi hullu eli jumalanhullu kuten hän itse julistaa itsestään?” No se jääköön mielenterveysammittilaisten päätettäväksi.

Ja sitten vielä viimeinen mielipide? Hellene: ”Minä toivotan sille profeetalle rattoisia keskusteluja Jumalan kanssa. Olen varma että Luoja vielä puhuu hänelle ankaraan sävyyn Hänen nimissään vihan äänellä puhumisesta ja vallanhimosta.” Samoin. Eikös Jeesus ajanut temppelistä Jumalan nimissä kauppaavat pellolle enkä edes halua tietää mitä Jesse sanoi ihmisen vallanhimosta toisten ihmisten yli ja vihan äänellä puhumisesta Jumalan nimissä. Jeesus kun oli fiksu ja rakasti lähimmäisiään eikä piitannut typeristä pinnallisista asioista. Ja se profeetastamme. Nyt palaamme takaisin tavalliseen ja toivomme kovasti että maailma tulee järkiinsä.
Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Pääradion uutisia 2 osa 2020-12-09 11:37:48 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    December 09, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mukava tämän "jengin" kuulumisia on seurata. Jos löytyy joku aihe mistä saisi pitempiäkin sisäisiä keskusteluja aikaan niin voisi olla mielenkiintoista luettavaa? Ihan vain näin mahdollisena ideana.

Onnea ja menestystä kustantajien kanssa, ja voimia jaksamista muuhunkin!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Pääradion uutisia 2 osa 2020-11-23 09:53:59 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    November 23, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Luen nuo kuulumisesi hyvinä uutisina. Meille tämä foorumi on lähinnä viihdettä ja ajavietettä, joten älä kanna huolta omasta osuudestasi tämän suhteen. Jo kaikki se, mitä olet tänne tuottanut, on iso saavutus olosuhteet huomioon ottaen.
Keskity huoletta itsellesi tärkeisiin asioihin, kuten olet jo tekemässäkin. Toivon menestystä tavotteisiisi ja kustannetun kirjallisen ilmaisutaipaleesi alkuun.

Toisaalta harmittava seikka on se, ettei tämän foorumin ylläpito oikein taida kiireiltään ehtiä avustamaan alkuhankaluuksien selvittelyssä. Hänellä olisi hyvä mahdollisuus olla tukemassa ja opastamassa kirjailijan uralle suuntaavaa foorumilaista läpi kustantajien piikkilankaesteiden. Sehän on yksi foorumin tarkoitusperistä. Olet rohkeaa ja ennakkoluuloton, joten selviydyt kyllä kustantajien ennakkoluulojenkin lävitse.

Kommentti pääradion uutislähetykseen:

Olipa viihdyttävää lukemista. Sisällöllisesti minua miellyttää tapasi rakentaa kerrontaan syvyyttä laatimalla juonirakenteeseen kerroksellisuutta. Tarkoitan sitä, että minusta lukiessani tuntuu kuin tarina kuljettaisi matkassaan ainakin kolmea erilaista juonirakennetta, jotka nivoutuvat tiiviinä köynnöksenä yhteen.

Pääradiotiimi purkaa omaa näkemystä johonkin facejuttuun saadusta reaktiosta. Samalla se itse kuin huomaamatta liukuu käsittelemään tuohon kommenttiin aiheen antanutta uskonnollista näkemystä.

Ja vielä syvemmälle uskon ja uskomusten sokkeloiseen maailmaan. Siihen kuinka uskomukset sekoittuvat uskoon ja aikaansaavat sen mielensopukoihin kaivatuvan oikeutuksellisuuden tunteen, jolla on ikiaikaisesti nujerrettu vääräuskoisuutta maailmassa ja varsinkin uskonnollisissa yhteisöissä.

Kiitän kirjallisesta makupalasta.

---Arska---

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS