Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Kasvosi revontulissa
QR-Code dieser Seite

Kasvosi revontulissa

Kasvosi revontulissaTaivaan kannella leikkivät haalean turkoosit värit. Nuo pilvien lailla leijuvat haituvat, revontulet. Revontulet, jotka nään elämäni ensimmäistä kertaa etelässä. Revontulet, jotka muistuttavat minua siitä, kuinka tärkeää on oikeasti välillä vain pysähtyä ja nähdä ympärillään elämää, jota ei koskaan muulloin tule edes ajateltua.

Nään tuossa värimassassa silmäsi, jotka arvioivat terävinä jokaista askeltani. Ja tunnen yön purevuudessa kosketuksesi, joka saa ihoni väreilemään kuin aikaisen kevään vedenpinnan. Ovatko tarkkaavaiset pupillisi taivaalla nyt noina mustina pilkkuina, ja vihertävät värikalvosi taivaankannen aaltoilevina sävyinä? Oletko sinä tuolla, kaukana, korkealla, vai näänkö minä tuon taivaan kannella vain kaiken sen, mikä minulle todella merkitsee enemmän kuin mikään muu, mutta mitä en saisi aikaakaan nopeampana kiinni?

Nyt, niinkuin joskus muulloinkin, haluan entistä voimakkaammin sinut takaisin luokseni. Tähän vierelleni. Niinkin lähelle, että vain atomi mahtuisi meidän välillemme. Niin lähelle, että laskisin käteni lantiollesi ja tuntisin sinussa samanlaisen pehmeyden, kuin tuolle taivaalle katsoessani. Sillä lämmöllä, etten enää koskaan tietäisi, miltä tämän yön pakkanen ihollani tuntuu. Niin voimakkaana, etten voisi koskaan sanoa sinulle ei.

Mutta, niinkuin kaikkea muutakin, pelkään olevani väärässä. Haluan omistaa sinut vain itselleni, vain minun sydämelleni ja siksi taidankin valita vääränlaisen suunnan. Mutta rakkaus, se leikkii samalla tavalla kuin nuo värit yläpuolellani taivaalla. Välillä ilmaantuen, välillä kadoten kuin puhallus tässä kylmässä pimeydessä. Välillä säilyen pitkään, välillä loppuen samantien. Ja siksi minä haluan sinut juuri nyt.

Unelmissani sinä olet minulle aina rakkaimpani. Minun nuoruuteni ja rikkain muistoni. Vaikka tiedänkin sen, ettet ole minun tulevaisuudessani läsnä ja läheinen, niin saanhan silti vielä, edes kerran, nähdä nuo kasvosi ja vihreät silmäsi, tuolla ylhäällä revontulissa?

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS