Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Purppuraan pukeutuneea
QR-Code dieser Seite

Purppuraan pukeutuneea

Vain sinut minä haluan, vain sinut viereltäni löytää. Ruusunjen terälehtien kuihtuessa minä kastelen sinut elämänvedellä, taikavoimilla sinut surustasi parannan.

Elävöitän sinun kärsimyksesi, muunnan sen sinisellä liekillä valoa ja rakkautta, jotka sisällytän sinun sieluusi, jottet koskaan enää joutuisi matkoillasi kärsimään.

Nääthän sydämeeni, kaunokaiseni? Kaikki kukat, kaikki köynnökset, kaikki hedelmät? Ne omistan sinulle intohimoni hengellä, jota sinä saat hengittää hetkinä, jolloin tukehdut maailman pahuuteen.

Olet niin siro, kuin kristalliveistos. Minä sinulle kyyhkyparven lähetän suojelemaan sinua kuolemalta. Haukat eivät koskaan sinua voi vahingoittaa, heidän kurssinsa on käännetty sinne, mistä sinua ei tulla koskaan löytämään.

Näin sinut itkevän, eräänä iltana, kun kuunvalo heijastui lammen rannalla. Pöllöt huhuilivat, mutta sinä lauloit. Nuo henget olivat sinut pakolla viiltäneet, etkä sinä osannut itseäsi suojella. Käärin sinut silkkipeittoon, sivelin sinut hunajalla. Sinun paikkasi ei ole enää täällä, enkä minä voi pakottaa sinua täällä elämään.

Eräänä päivänä tuonelassa, minä vielä löydän sinut tammen juurelta, purppuraan pukeutuneena, elämää suoraan silmiin ainaisesti katsomassa.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Purppuraan pukeutuneea 2018-04-22 15:52:38 Hanna
Arvosana 
 
3.5
Hanna Arvostellut: Hanna    April 22, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kaunis ja koskettava teksti! Jotenkin itse mieltäisin sen kuitenkin ennemminkin runoksi kuin novelliksi. Käytät kauniita kielikuvia ja symboliikkaa, ehkä osa niistä on vähän yksinkertaisia omaan makuuni... Mutta pidin silti kovasti, oikein romanttista! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS